فروشگاه دانلود پروژه و تحقیق

فروشگاه دانلود پروژه و تحقیق آماده

فروشگاه دانلود پروژه و تحقیق

فروشگاه دانلود پروژه و تحقیق آماده

دانلود تحقیق درباره cng

تحقیق درباره cng

تحقیق درباره cng

**لینک دانلود و پرداخت خرید فایل**

 

عنوان فایل :

قالب بندی فایل  : word

تعداد صفحات : 5

قیمت : 11000 تومان

فهرست مطالب :

گاز طبیعی فشرده یا سی‌ان‌جی

* انواع سوخت‌های گاز طبیعی

* تکنولوژی ساخت موتورهای گازسو

* انواع موتورهای گاز طبیعی فشرده

*مقایسه سوخت بنزین و گاز طبیعی از نظر زیست محیطی

شرح مختصر :

گاز طبیعی فشرده یا همان سی‌ان‌جی (به انگلیسی: Compressed natural gas) جایگزینی برای بنزین، سوخت دیزل، یا نفت چراغ است، این نوع سوخت نسبت به سوخت‌های یاد شده سوخت «پاک» به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گاز طبیعی فشرده یا همان سی‌ان‌جی (به انگلیسی: Compressed natural gas) جایگزینی برای بنزین، سوخت دیزل، یا نفت چراغ است.

این نوع سوخت نسبت به سوخت‌های یاد شده سوخت «پاک» به حساب می‌آید و چون مانند سوخت‌های یاد شده به محیط نمی‌ریزد ایمنی بیشتری دارد، زیرا گاز طبیعی از هوا سبکتر است و هنگامی که نشت کرده یا بیرون می‌ریزد زود در هوا پراکنده شده و محیط را آلوده نمی‌کند.

چندی است که مبحث استفاده از گاز طبیعی به عنوان سوخت در وسایل نقلیه، به بحث روز کشورهای خارجی و حتی ایران تبدیل شده‌است.

آیا گاز طبیعی قادر خواهد بود تا روزی جای بنزین و گازوئیل را بگیرد؟ ایا واقعاً صلاح است که این سوخت را جایگزین سوخت‌های مایع بکنیم؟ گزارشی که مطالعه خواهید کرد، نقد کوتاهی است بر موضوع استفاده از گاز طبیعی یا همان CNGدر وسائط نقلیه . گاز طبیعی چیست؟

گاز طبیعی یا متان، سبک ترین هیدروکربن موجود در زمین است.

فرمول شیمیایی این گاز CH۴ است بدین معنا که هر ملکول متان از ۱ اتم کربن و چهار اتم هیدروژن تشکیل شده‌است. متان همانند نفت و ذغال سنگ یک سوخت فسیلی محسوب می‌شود با این تفاوت که متان از تجزیه بدن موجودات زنده توسط باکتری‌های غیر هوازی بوجود می‌آید.

متان به علت داشتن شکل گازی سریعاً با هوا ترکیب شده و در صورت محترق شدن، با شعله آبی رنگی می‌سوزد.

استفاده از متان در گرمایش ساختمان‌ها و کاربرد آن به عنوان سوخت در نیروگاه‌ها سال‌ها است که ادامه دارد ولی شاید به جرات بتوان گفت که استفاده از ان در صنعت حمل و نقل هیچگاه بصوت اصولی دنبال نشده‌است. دلیل این امر را می‌توان در نفوذ سیاسی و اقتصادی کمپانی‌های عظیم نفتی و سیاست‌های اشتباه خودروسازان جستجو کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.